Meer duidelijkheid over de 2 jaar garantieperiode van Apple in België

Geschreven door  | 13 juni 2013 | Categorie: Apple

applecare_protection_planHet heeft eventjes geduurd en zelfs een dagvaarding van Test-Aankoop was nodig maar Apple geeft nu duidelijk weer dat de garantieperiode voor hun producten 2 jaar bedraagt. Het gaat hier dus over de producten die je online rechtstreeks bij Apple koopt. In een document licht Apple toe dat zij als verkoper 2 jaar garantie verlenen.

Indien het Apple product gekocht is bij een verdeler dan spreekt het voor zich dat je voor deze garantieperiode rechtstreeks contact moet opnemen bij deze verdeler.

Het document waarin Apple alles verduidelijkt kan je hier lezen.
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten