Video WWDC 2013 in 10 minuten

Geschreven door  | 11 juni 2013 | Categorie: Apple

Heb je geen tijd om de volledige Keynote van WWDC 2013 dat bijna 2 uur duurt te zien? Dan is deze onderstaande video speciaal voor jouw bedoelt. De video bevat alle hoogtepunten van deze Keynote en duurt maar 10 minuutjes…

Veel kijkplezier!


Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten