OS X: Bestanden verwijderen uit Time Machine back-ups

Geschreven door  | 9 augustus 2013 | Categorie: Appletips

Bron: Appletips.nl

time-machine-icon-pngTime Machine is een functie die eigenlijk onmisbaar is voor iedere Mac gebruiker. Toch zijn er nog vele gebruikers die deze functie niet gebruiken, toch is het aan te raden dit te activeren met behulp van een Time Capsule of een externe harde schijf. Via Time Machine wordt er gedurende dag regelmatig een back-up gemaakt van je Mac.

Dit houdt in dat alle bestanden worden geupload naar je Time Machine, tenzij je mappen de toegang ontzegt via  ▸ Systeemvoorkeuren ▸ Time Machine ▸ Opties. Mocht je toch mappen of bestanden willen verwijderen uit je gemaakt back-ups dan kun je onderstaande stappen uitvoeren. (…)
Lees verder: OS X: Bestanden verwijderen uit Time Machine back-ups


appletips – Wesley Fabry
permalink – tags: , , , ,

Lees verder…




Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten