Said, de stoute iPhone dief

Geschreven door  | 13 augustus 2013 | Categorie: iPhone

Een uitstapje naar de Gentse Feesten kan best aangenaam zijn tot je merkt dat je iPhone is gestolen. Wat de dief echter niet weet is dat al zijn handelingen op de iPhone worden geregistreerd waardoor de rechtmatige eigenaar zo goed als alles kan opvolgen.

Mailtjes, afspraken, contacten en zelfs foto’s die de dief maakt zijn dus zichtbaar. Om wraak te nemen heeft de rechtmatige iPhone eigenaar een blog ontworpen waarbij je de dief al zijn gemaakte foto’s kan bewonderen.

Kijk je even mee? Said, gij stouten dief
Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten