Verwijderen van Timemachine back ups

Geschreven door  | 5 augustus 2013 | Categorie: Maccen.nl

Bron: Maccen.nl

Afgelopen week had ik wat problemen met mijn Timemachine. Zoals je misschien wel weet; als je je Timemachine back up gebruikt – gaat hij de ‘aangeboden ruimte helemaal gebruiken en als er geen ruimte meer is – wordt het oudste eerst verwijdert’. Dat had ik dus ook met mijn iMac. Timemachine was al vol (wist ik niet) en toen kwam mijn MacBook Air erbij. Die aangesloten op Timemachine……, maar er kwam maar geen goede back up. Afgelopen week dus even …Lees verder…




Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten