Voorkom vanavond frustraties met iOS 7

Geschreven door  | 18 september 2013 | Categorie: iPad, iPhone, iPod

Een goede tip wanneer je frustraties wilt voorkomen met iOS 7. Installeer deze update vanavond niet meteen wanneer deze beschikbaar is. De belangstelling naar het nieuwe iOS van Apple is zo groot dat we er zeker van zijn dat de servers van Apple het zwaar te verduren krijgen.

Om frustraties van trage downloads, activaties en dergelijke te vermijden kan je best wachten tot morgen wanneer de grote drukte voorbij is.

Met de lancering van iOS 5 kregen de Apple servers het ook zwaar te verduren wat zorgde dat sommige gebruikers hun iPhone niet konden activeren. Internet Providers zagen bij de lancering een verdubbeling van het internet verkeer door deze update.

Er wordt verwacht dat Apple iOS 7 rond 19u beschikbaar stelt. Wil je dus in alle rust en zonder frustraties updaten dan kan je best wachten tot morgen…
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten