Binnenkort dan toch een vernieuwde versie van de Videozone app

Geschreven door  | 18 oktober 2013 | Categorie: iOS apps

Eerder brachten wij jullie het nieuws dat de Videozone app van de VRT geen updates meer zou verkrijgen. De laatste update is trouwens van midden 2012 en bracht ondersteuning voor Retina schermen. Maar de VRT laat ons weten dat ze wel degelijk werken aan een nieuwe update zodat de Videozone app perfect werkt onder iOS 7. Deze update zit momenteel in een testfase. Dat is goed nieuws voor de vele gebruikers die de app kent.

Met Videozone, de iPad applicatie van de VRT is het mogelijk om videobeelden van De Redactie, Sporza en Cobra te bekijken. iPad gebruikers kunnen dankzij de app niet alleen afzonderlijke videofragmenten, maar ook volledige nieuws-, sport- en cultuurprogramma’s bekijken.

Download: Videozone (iPad)
One Response to Binnenkort dan toch een vernieuwde versie van de Videozone app

  1. Pingback: Videozone app van VRT sterft langzame dood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten