iOS 7 iWatch concept gebaseerd op Nike FuelBand

Geschreven door  | 22 oktober 2013 | Categorie: Apple

Iedereen weet ondertussen wel dat Apple grote interesse heeft in een smartwatch. Zo’n horloge is tot veel meer in staat dan enkel een tijdmeting. Je berichten kan je lezen op de smartwatch zodat je je telefoon niet steeds bij de hand moet nemen. In tussentijd controleert de smartwatch je polsslag en brengt je op de hoogte van de komende weersverwachtingen. Kortom er zit toekomst in zulke apparaten. Nike, Samsung, Sony en ja zelfs TomTom hebben al een smartwatch in hun aanbod met ieders hun eigen snufjes waar ze goed in zijn.

De geruchten zijn al langer bezig dat Apple aan het werk is aan een iWatch. Voorlopig zijn het nog steeds geruchten en wachten we geduldig af. Maar Thomas Bogner ging alvast aan de slag met een concept iWatch. Hij nam als basis de Nike+ Fuelband en gaf deze de iOS 7 look mee. Het resultaat mag er best zijn. Wat denk jij? Zou jij zo’n Apple iWatch kopen?
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten