Petitie moet Apple overtuigen om 4G te activeren in België

Geschreven door  | 4 oktober 2013 | Categorie: iPhone

Het is wat frusterend voor Belgische iPhone gebruikers. Ze hebben een toestel in handen dat perfect in staat is om 4G (LTE) te gebruiken maar helaas kunnen ze van deze technologie niet genieten.

Apple moet de netwerken eerst goedkeuren en daar wringt het schoentje voor de Belgen. Proximus heeft zijn 4G netwerk al enige tijd opengesteld en ook BASE is hiermee net gestart. Maar Mobistar de officiële partner van Apple loopt nog hopeloos achter op deze technologie.

Geruchten zijn dan uiteraard dat Apple 4G in België pas gaat toelaten van zodra Mobistar ook met de uitrol hiervan begint. Andere beweren dan weer dat Apple centen op tafel wilt zien van de operatoren om 4G toe te laten.

Hoe dan ook de Belgische gebruikers zijn het beu en met een petitie hopen ze Apple te overtuigen om snel 4G toe te laten op elk Belgisch netwerk.

Via hun Facebook pagina kan je deze petitie ondersteunen.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten