Volg het iPad evenement via de livestream!

Geschreven door  | 22 oktober 2013 | Categorie: Apple

Wil je niets missen van het Apple iPad event dan is er goed nieuws! Je kan namelijk dit event live bekijken via de Apple website. Ben je in het bezit van een Apple TV dan kan je deze stream ook hiermee bekijken.

Om 19u00 oftewel binnen enkele minuten zal Tim Cook, de CEO van Apple de nieuwigheden demonstreren.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten