2 TB versie van LaCie Rugged USB 3.0 Thunderbolt Series verkrijgbaar

Geschreven door  | 22 november 2013 | Categorie: Mac

LaCie lanceert een 2 TB-versie van zijn bekroonde Rugged USB 3.0 Thunderbolt™ Series-harddrive. Met dubbel zoveel capaciteit als zijn voorganger, is de nieuwe LaCie Rugged de grootste storageoplossing met Thunderbolt-technologie voor wat betreft capaciteit.

Daarnaast biedt dit nieuwe model snelheden tot 127MB/s. Dat is vijftien procent sneller dan de vorige versies. Met deze snelheid zijn 750 RAW-foto’s of een HD-film binnen een minuut over te zeten. De LaCie Rugged is speciaal ontwikkeld voor de zware datagebruiker en is zo de ideale compagnon van de nieuwe Mac® of Ultrabook™.

Ga voor meer productinformatie naar www.lacie.com

Lees verder…
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten