Telenet klanten zijn misnoegd over Telenet iPad mini actie

Geschreven door  | 5 november 2013 | Categorie: iPad

Telenet_sorryTelenet haalt het onderste uit de kan om extra klanten te winnen. Wie nu klant wordt en het volledige pakket van Telenet neemt (Whoppa & King of Kong) kan een iPad mini verkrijgen bij hen voor maar 1 Euro.

Maar trouwe en vaste klanten van Telenet zijn echter niet opgezet met deze actie. Klanten die al enige tijd alle producten van Telenet afnemen willen ook wel eens beloond worden voor hun trouw. We kunnen ze geen ongelijk geven, wie ziet een iPad mini voor 1 Euro niet zitten?

Om hun woorden kracht bij te zetten hebben enkele Telenet klanten een Facebook pagina opgericht. Op een paar uur tijd had deze pagina al meer dan 28000 fans.

Het succes van hun actie is Telenet echter niet ontgaan. Op hun Facebook pagina hebben ze al gereageerd dat ze in alle openheid  communiceren naar zowel nieuwe als bestaande klanten en dat apps zoals Yelo TV, Triing,… gratis ter beschikking zijn voor alle gebruikers. Bestaande klanten vinden het antwoord maar vaag en stellen zich de vraag wat ze met al die apps zijn zonder die iPad mini.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten