VRT Videozone app werkt nu perfect onder iOS 7

Geschreven door  | 3 november 2013 | Categorie: iOS apps

VideozoneVideozone, de iPad applicatie van de VRT maakt het mogelijk om videobeelden van De Redactie, Sporza en Cobra te bekijken. iPad gebruikers kunnen dankzij de app niet alleen afzonderlijke videofragmenten, maar ook volledige nieuws-, sport- en cultuurprogramma’s bekijken. Dankzij de app werkt het geheel veel sneller en gebruiksvriendelijker dan de website.

Onder iOS 7 gedroeg de applicatie zich wat vreemd. Telkens wanneer men een videofragment in volledige grootte wou bekijken was het beeld telkens 90° gedraaid ten opzichte van de stand van de iPad. Aangezien de app in het verleden nooit echt een update heeft gekend uitgezonderd de Retina update bestond het gerucht dat de VRT deze app een langzame dood zou geven.

Maar niets is minder waar. De VRT liet ons weten dat een nieuwe update voor iOS 7 in testfase bij hen zat en dat de gekende problemen zal oplossen. Die nieuwe update hebben ze net uitgebracht en hun belofte zijn ze nagekomen.

De applicatie werkt opnieuw naar behoren onder iOS 7 en dat zullen veel gebruikers van deze handige applicatie enkel maar kunnen toejuichen.

Download: Videozone (iPad)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten