Wees voorzichtig met WD-software onder Maverick

Geschreven door  | 3 november 2013 | Categorie: Mac

WD LogoWestern Digital informeert zijn klanten om hun software niet te gebruiken onder Mac OS X Maverick. Het gaat dan vooral om de volgende applicaties: WD Drive Manager, WD Raid Manager en WD SmartWare.

Het gebruik van deze applicaties onder Maverick kan tot data-verlies leiden. Heb je dus noodzaak aan deze applicaties dan raad Western Digital aan om niet te upgraden naar Maverick maar om nog even te wachten tot ze het probleem hebben opgelost.

Heb je al wel geüpgraded dan verwijder je best deze software en herstart je de Mac.

Heb je nu al onder Maverick moeilijkheden om je harde schijf te benaderen dan ontkoppel je deze het best van je Mac en contacteer je Western Digital via deze pagina.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten