Carrier update voor Telenet brengt 4G dichterbij

Geschreven door  | 26 januari 2014 | Categorie: iPhone

Telenet 4G

Telenet heeft een carrier update voor de iPhone gelanceerd. Dankzij versie 15.6 is het mogelijk om 4G in te schakelen.

Hiermee lijkt het dat Mobistar en zijn partner Telenet voorbereidingen aan het doen zijn voor de  commerciële lancering van 4G in België. Andere operatoren zoals Base & Proximus bieden al veel langer 4G aan in België. Echter laat Apple deze mogelijkheid niet toe met de huidige iPhones. Een nieuwe wetgeving zou Apple in de nabije toekomst ertoe moeten verplichten om dit alsnog toe te laten.

Een carrier update voor iOS 7 wordt automatisch via een pushbericht aangeboden. Indien je het bericht niet meer ziet dan kan je deze opnieuw verkrijgen via  Instellingen > Algemeen > Info. De carrier update zou dan opnieuw worden aangeboden zodat je deze kan installeren.

Telenet zal binnenkort meer informatie over de lancering van 4G op hun netwerk uitbrengen.
One Response to Carrier update voor Telenet brengt 4G dichterbij

  1. Koen 26 januari 2014 at 10:05

    Heb de Carrier update net binnen, nog geen 4g gezien. Het zou beter zijn moest ik wat beter signaal krijgen want dat is ook niet zo denderend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten