LaCie Fuel breidt capaciteit van iPad uit met 1 TB

Geschreven door  | 6 januari 2014 | Categorie: Uncategorized


LaCie lanceert de Fuel, een draadloze harde schijf voor iPad, iPhone en Mac. De Fuel van LaCie vergroot de externe opslagcapaciteit van compatibele mobiele apparaten met maar liefst 1 TB, zonder dat daarvoor internettoegang nodig is. De capaciteit liegt er niet om: je kunt tot wel vijfhonderd films, 160.000 liedjes of 190.000 foto’s opslaan en deze met vijf apparaten tegelijkertijd delen. Met het compatibele AirPlay is het bovendien mogelijk om eenvoudig films te streamen naar een groot scherm via Apple TV en muziek te streamen naar compatibele speakers.

Meer informatie kan u vinden op de website van LaCie.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten