My Viking 3.0 krijgt iOS 7 look en wordt betalend

Geschreven door  | 26 januari 2014 | Categorie: iOS apps

My VikingMobile Vikings gebruikers kennen zeker en vast de gratis app ‘My Viking‘. Met deze handige app ben je in staat om je resterende bundel in detail te kunnen bekijken.

Ondertussen is het al een tijd geleden dat deze app een update heeft verkregen. Een iOS 7 look ontbreekt dus nog steeds. Gelukkig heeft de ontwikkelaar, Yannick Compernol serieus gesleuteld aan zijn app.

De vernieuwde My Viking is helemaal herschreven en zal voorzien zijn van een nieuw uiterlijk dat beter aansluit bij iOS 7.

Een kleine kanttekening is wel dat deze vernieuwde app betalend zal zijn. Al de voorgaande versies waren gratis. Hoeveel de ontwikkelaar gaat vragen is nog niet bekend. My Viking 3.0 mogen we binnenkort verwachten in de App Store.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten