iPhoto: Toestemming geven tot plaatsen van foto’s in een gedeelde fotostream

Geschreven door  | 4 februari 2014 | Categorie: Appletips

Bron: Appletips.nl

iphotonew-retina-iconMet behulp van fotostream heb je alle recent gemaakte foto’s bij de hand op al je Apple apparaten. Met behulp van iCloud en een Wi-Fi verbinding worden de foto’s gesynchroniseerd met iPhone, iPad, iPod touch, Mac en Apple TV. Fotostream dient uiteraard worden geactiveerd in de iCloud instellingen van je Apple apparaat.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van een gedeelde fotostream, dit is eigelijk een fotoalbum in iCloud. Net zoals in iOS kun je ook via iPhoto of Aperture een gedeelde fotostream aanmaken en beheren. Hoe je dit precies doet kun je hier terugvinden. Volg onderstaande procedure om andere personen toestemming te geven tot plaatsen van content in een gedeelde fotostream. (…)
Lees verder: iPhoto: Toestemming geven tot plaatsen van foto’s in een gedeelde fotostream


appletips – Wesley Fabry
permalink – tags: , , , ,

Lees verder…




Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten