WhatsApp: Groepsgesprekken verlaten en verwijderen

Geschreven door  | 20 maart 2017 | Categorie: Appletips

Bron: Appletips.nl

WhatsApp: Groepsgesprekken verlaten en verwijderen

De chatdienst WhatsApp wordt waarschijnlijk door al je vrienden, kennissen familie, etc. gebruikt. Dat is het voordeel van een app dat op alle platforms kan draaien. Via de berichtendienst kun je een gesprekken met meerdere mensen voeren, maar niet iedereen zit op zo’m groepsgesprek te wachten.

Via dit gesprek ontvang je vaak veel berichten en de meldingen blijven dan maar komen. Je kunt er dan voor kiezen om de meldingen voor dit gesprek uit te schakelen of kun je het groepsgesprek verlaten en verwijderen. De meldingen schakel je uit via WhatsApp ▸ open het gesprek ▸ tik bovenin op de naam ▸ aangepaste meldingen ▸ stil ▸ kies een periode (bijvoorkeur een jaar). (…)

Lees verder: WhatsApp: Groepsgesprekken verlaten en verwijderen

Gepubliceerd op appletips.nl door Wesley Fabry

Lees verder…




Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten