Mobistar opent zijn 4G netwerk op 31 maart

Geschreven door  | 13 maart 2014 | Categorie: iPhone

MobistarMobistar maakt bekend dat het zijn 4G netwerk opent voor al zijn klanten. Om gebruik te maken van het 4G netwerk gaat de operator geen extra kosten aanrekenen.

Volgens Mobistar zal er een volledige dekking voor minstens 50 procent van de bevolking er zijn in 270 steden en gemeenten. Bovendien beweert Mobistar dat hun netwerk minstens de helft sneller is dan zijn concurrenten.

Die concurrenten hadden al veel eerder een 4G netwerk draaien dan Mobistar. Mobistar is in België de officiële partner van Apple. Waarschijnlijk is dat de reden waarom Apple het 4G netwerk van BASE en Proximus nog steeds niet toelaat op de iPhone. Hopelijk komt hier snel verandering in.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten