Argenta lanceert iOS app in tweede helft van dit jaar

Geschreven door  | 11 april 2014 | Categorie: iOS apps

Argenta_iOS

De Belgische bank- en verzekeringsgroep Argenta is één van de weinige banken die nog geen mobiele applicatie beschikbaar heeft voor online bankieren.

Het huidige systeem van internetbankieren dat Argenta nu gebruikt is toe aan een modernisering. Bovendien is het ontbreken van een mobiele app voor de iPhone en iPad een groot gemis voor hun klanten.

Argenta liet al eerder weten dat ze volop aan het werk zijn voor een modernisering van hun internetbankieren. Een mobiele applicatie hoort hier uiteraard bij. De ontwikkeling verloopt vlotjes en Argenta liet ons weten dat de app in de tweede helft van dit jaar wordt gelanceerd.
One Response to Argenta lanceert iOS app in tweede helft van dit jaar

  1. Kevin 21 juli 2014 at 23:43

    Is er al een datum wanneer de app van argenta zal worden gelanceerd? Tweede helft van dit jaar is nog al heel vaag. Spreken we over november-december of al over september-oktober? Of nog deze zomervakantie, dat zou tof zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten