Appleweetjes

Apple Pay gelanceerd in België

Het heeft even geduurd maar Apple Pay is gelanceerd in België. Een kleine kanttekening is echter wel dat de lancering enorm beperkt is. Enkel klanten van BNP Paribas Fortis of de dochterbanken Hello Bank! en Fintro kunnen er voorlopig van genieten. Een grote teleurstelling dus. Zeker als je weet dat Apple Pay in andere landen met zoveel mogelijk banken wordt gelanceerd.

Maar goed, vanaf nu kan je dus contactloos betalen met je iPhone of Apple Watch. Je hoeft hiervoor enkel je toestel even tegen de betaalterminal houden en de betaling wordt meteen geregeld.

Nu maar hopen dat snel andere banken volgen. Anders is de lancering van Apple Pay in België enorm bedroevend.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer