Appleweetjes

Appleweetjes rebooted

We zijn er opnieuw! Deze keer hebben we grote schoonmaak gehouden. Onze database is compleet leeggemaakt en we hebben een nieuw ontwerp. Er wordt dus nieuw leven in Appleweetjes geblazen.

Je kan hier opnieuw de laatste weetjes over Apple verwachten. Maar niet enkel Apple nieuws krijgt de nodige aandacht. De concurrentie heeft de laatste jaren flink gewerkt en wanneer het de moeite oogt zullen we ook aan hen de nodige aandacht besteden.

Apps zijn in dit tijdperk niet weg te denken en geregeld zullen we informeren over interessante en handige apps. Niet vergeten de reviews van producten, tips & trucs enzovoort…

Alleszins welkom (terug) op Appleweetjes en hopelijk bezoek je nog vaak deze website.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer