Appleweetjes

Sony lanceert eindelijk Lemmings voor iOS

We hebben er wel lang op moeten wachten. Heel lang zelfs. Al in 2010 was er sprake van dat het klassieke spel Lemmings uit ging komen op iOS. Echter Sony was niet gediend dat ontwikkelaar Mobile 1UP de rechten van Lemmings ging gebruiken voor een mobiele versie ervan. De verkoop van deze rechten ging dan niet door.

Maar jaren later heeft Sony zelf een mobiele versie van de klassieke Lemmings gemaakt. Het spel is sterk vereenvoudigd en aangepast voor het aanraakscherm.

Het spel is gratis te downloaden. Maar zit uiteraard vol met in app aankopen. Laat dat nu net de spelbreker zijn.  Wanneer je energie op is moet je uren wachten of bijkopen om 2 uurtjes te spelen.

[appstore id=”1238114713″]

Vind je de nieuwe Lemmings iets te eenvoudig? Probeer dan eens Caveman uit. Het ziet er helemaal anders uit maar dit doet meer denken aan de klassieke Lemmings game dat oorspronkelijk gelanceerd werd op de Commodore Amiga.

[appstore id=”429862664″]

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer