Appleweetjes

Apple Kaarten toont nu openbaar vervoer informatie

Goed nieuws voor gebruikers van de Apple Kaarten applicatie. Althans voor de Belgen. Nederlanders kunnen er al een tijdje van genieten. Maar vanaf nu is het mogelijk om informatie over het openbaar vervoer te tonen via de Apple kaarten app.

Je bekijkt deze informatie door in de Apple Kaarten app, rechtsboven op de ‘i’ knop te tikken en dan voor ‘Ov’ te kiezen. Op de kaart kan je diverse informatie over bussen, treinen & trams terugvinden. Een route met het openbaar vervoer plannen behoort ook tot de mogelijkheden.

Apple Kaarten houdt eventueel rekening met vertragingen en omleidingen.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer