Appleweetjes

Derde (publieke) beta van macOS 10.14.3 gelanceerd door Apple

Apple heeft een beta versie van macOS 10.14.3 beschikbaar gesteld. De focus van deze update ligt op algemene stabiliteitsverbeteringen. Nieuwe functies zijn er momenteel nog niet ontdekt.

De vorige update van macOS, bevatte voornamelijk enkele bugfixes en betere beveiliging van je Mac. Ook werd er een fout hersteld waarbij iTunes problemen had om via AirPlay audio af te spelen op enkele luidsprekers.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer