Appleweetjes

Is dit de nieuwe iPad mini 5

Op Twitter zijn er foto’s verschenen van een iPad mini. Wat opmerkelijk aan dit model is, zijn de antennelijnen die gebruikt worden voor het mobiele internet. Momenteel is de uitvoering van de antenne bij de huidige iPad mini een plastiek stuk bovenaan de iPad. Bij dit model is de antennelijn een dun lijntje net zoals bij de huidige iPad Pro’s.

Geruchten van een nieuwe iPad mini bestaan al sinds oktober van vorig jaar. Het tijdschrift China Times vermoed dat Apple in de eerste helft van dit jaar een nieuwe iPad mini gaat lanceren.

Dezelfde persoon die deze foto’s heeft uitgebracht heeft eerder al laten weten dat de nieuwe iPad mini een A9 processor gaat krijgen. Deze processor wordt ook gebruikt in de iPhone 6S. Momenteel heeft de iPad mini 4 een A8 processor.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer