Appleweetjes

Productie iPhone XR en XS verlaagt met 10%

Apple heeft aan zijn leverancier meegedeeld dat de productie voor de iPhone XR en de iPhone XS voor de komende drie maanden verlaagt wordt met 10%. Dat meldt alvast het Japans economisch tijdschrift Nikkei.

Dat de verkoop van de iPhones lager is dan voorheen werd gedacht mag duidelijk zijn. Eerder liet Tim Cook in een open brief naar aandelenhouders al weten dat de omzet van het voorbije kwartaal lager zou zijn dan verwacht.

Volgens Nikkei werd deze productieverlaging al beslist voor het publiceren van deze brief van Tim Cook.

Apple zou voor het komende kwartaal zo’n 40 to 43 miljoen iPhones produceren in plaats van 47 tot 48 miljoen.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer