Appleweetjes

Apple Kaarten app kan nu navigeren in India

Vorig jaar kreeg Apple nog bakken kritiek over zich dat hun Kaarten app beperkte gegevens voor een aantal plekken in India had. Sommige vonden Apple Kaarten een grap in India.

Maar ondertussen blijft Apple verder werken aan zijn kaarteninformatie. Volgens Apple is deze in India nu zo uitgebreid dat navigeren mogelijk is. Er is zelfs ondersteuning voor Uber en Ola Cabs ingebouwd in de Kaarten apps voor India.

Andere functies zoals het openbaar vervoer, maximumsnelheden, rijbaanaanwijzingen, plattegronden,… ontbreken nog. Maar aangezien Apple

Dergelijke functies zijn trouwens ook niet overal beschikbaar. Zo ontbreekt in België ook nog de maximumsnelheden en de dichtbij functie, waarmee je eenvoudig kan navigeren naar interessante plekken in de buurt.

In Hyderabad, India heeft Apple twee jaar geleden een werkplek gecreëerd voor zo’n 4000 mensen. Die werken aan de ontwikkeling van de kaarten voor Apple producten.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer