Appleweetjes

In China zijn de iPhones goedkoper geworden

Apple heeft aan de Chinese verkopers de opdracht gegeven om de prijzen van de iPhones te verlagen. De prijs van de iPhone XR is verlaagt met 450 yuan wat overeenkomt met 57,5 Euro. Daarmee komt de prijs van de iPhone XR uit op 5250 yuan ofwel 670 Euro.

Niet enkel de iPhone XR krijgt in China een prijsverlaging. Ook de iPhone XS en iPhone 8 komen hiervoor in aanmerking. Al is de korting bij deze toestellen niet zo groot. Gemiddeld wordt er zo’n 400 yuan ofwel 51 Euro korting gegeven. Opmerkelijk is dat in de Chinese Apple Store de prijs nog niet verlaagd is.

Een prijsverlaging van nieuwe producten gebeurt niet zo vaak bij Apple. Voorlopig is de korting enkel van toepassing in China.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer