Appleweetjes

Dit jaar opnieuw drie nieuwe iPhones

Apple zou dit jaar opnieuw drie iPhones uitbrengen. Althans volgens interne bronnen bij de Wall Street Journal.

De iPhones zouden enkele nieuwe camera functies in petto hebben. Het topmodel wordt zelfs voorzien van 3 camera’s in plaats van twee. De overige twee iPhone modellen krijgen 2 camera’s.

De iPhone XR is momenteel voorzien van 1 camera. Door middel van wat softwaretechnieken is het toch mogelijk om met 1 camera een portretfoto te maken. Overigens is dit een techniek die Google al jaren toepast op zijn Pixel telefoon. Maar voor dit jaar zou Apple voor de opvolger van de iPhone XR toch overstappen naar een dubbele cameralens. Echter het scherm van deze iPhone is nog steeds LCD in plaats van OLED. Apple zou pas in 2020 voor dit model van de iPhone willen overstappen naar een OLED scherm.

De twee andere modellen, die de iPhone XS en iPhone XS Max gaan opvolgen zouden opnieuw voorzien zijn van een OLED scherm. Het is echter de opvolger van de iPhone XS Max die voorzien zal worden van drie cameralenzen, de andere behoudt zijn twee lenzen.

Wat de nieuwe naamgeving van de iPhones betreft is er nog niets geweten.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer