Appleweetjes

Vierde (publieke) beta van iOS 12.1.3 gelanceerd door Apple

Apple heeft een nieuwe beta versie van iOS 12.1.3 beschikbaar gesteld. De focus van deze update ligt op algemene stabiliteitsverbeteringen. Nieuwe functies zijn er momenteel nog niet ontdekt.

De vorige update van iOS, namelijk 12.1.2 was er vooral voor het herstellen van een bug in de activatie van een eSIM. Verder is er een grafische animatie aangepast op Chinese modellen in de Appkiezer door de juridische strijd met Qualcomm.

Voor de Apple Watch en de Apple TV blijft het nog even wachten op deze vierde beta. Deze zijn voorlopig nog niet uitgebracht.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer