Appleweetjes

Elke dag 50 business class stoeltjes voor Apple richting Shanghai.

Via een promotie banner van United Airlines dat is opgedoken op Twitter is er wat interessante informatie gelekt. Apple zou dagelijks 50 business class stoelen reserveren vanuit San Francisco richting Shanghai.

Apple blijkt ook meteen de grootste klant te zijn van United Airlines met een jaarlijkse omzet van maar liefst 150 miljoen dollar.

Niet enkel Shanghai is een belangrijke bestemming voor Apple. Ook Hongkong, Taipei (Taiwan), Londen, Seoul (Zuid-Korea), Singapore, München, Tokyo, Peking & Tel Aviv staan hoog op het verlanglijstje.

De luchthaven van San Francisco is de dichtstbijzijnde internationale luchthaven bij het hoofdkantoor van Apple wat zich in Cupertino, Californië bevindt. Het is dan ook logisch dat Apple deze luchthaven als uitvalsbasis gebruikt.

Apple heeft enorm veel leveranciers in China. Daarbij wordt er telkens gezocht naar nieuwe ontwikkelingen. Ook de productie van Apple producten gebeurt in China. Dat verklaart waarom er dagelijks zoveel Apple medewerkers richting Shanghai vliegen.

Apple is de grootste klant van United Airlines. Bedrijven zoals Facebook en Google geven fors minder uit aan vluchten bij United Airlines.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer