Appleweetjes

TomTom zoekt beta testers voor zijn uitbreiding richting CarPlay

Dankzij iOS 12 heeft Apple CarPlay ondersteuning gekregen voor navigatie apps van derden. Je bent dus niet meer verplicht om steeds de Kaarten app van Apple te gebruiken.

Waze en Google Maps waren zo goed als meteen beschikbaar voor Apple CarPlay bij de release van iOS 12. Sygic volgde niet veel later. Echter de grote afwezige was TomTom. Ze lieten echter toen wel weten dat de ondersteuning voor Apple CarPlay voor het begin van 2019 gepland staat.

En nu is het eindelijk zover. Voorlopig is het nog in beta fase maar dat mag de pret niet drukken. Iedereen kan zich aanmelden als betatester via deze website.

Wanneer de definitieve versie van TomTom met ondersteuning voor Apple CarPlay uitkomt is nog niet geweten.


Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer