Appleweetjes

Gelijktijdig muziek beluisteren op HomePod en ander apparaat vereist een gezinsabonnement

Het was tot nu toe perfect mogelijk om met een individueel Apple Music abonnement, muziek te beluisteren op de HomePod en een ander apparaat zoals je iPhone. Maar dat zal nu niet meer lukken.

Vanaf nu is een gezinsabonnement voor Apple Music vereist wanneer je meerdere streams wilt gebruiken. Het individueel account laat je enkel maar toe om te streamen naar één apparaat. Een gezinsabonnement staat u en uw gezinsleden toe om tegelijkertijd naar maximaal zes apparaten te streamen.

Dat het voorheen toch mogelijk was, bleek om een foutje te zijn dat Apple nu heeft rechtgezet. Hun algemene voorwaarden hebben altijd al beschreven dat hiervoor een gezinsabonnement vereist is.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer