Appleweetjes

Apple ontwikkelt nieuwe iPod Touch

De iPod Touch, je zou hem bijna al vergeten zijn. Maar deze wordt nog steeds verkocht. Het huidige model is ondertussen vier jaar oud. Tijd voor vernieuwing en volgens Mac Otakara wordt er volop aan gewerkt.

De iPod Touch is ideaal om de diensten die Apple levert verder uit te breiden. Nieuwe iOS gebruikers betekent een grotere kans op nieuwe gebruikers voor iCloud diensten, Apple Music, App Store,… Tim Cook liet eerder weten dat diensten zoals deze enorm belangrijk zijn.

Over de specificaties is nog niets geweten

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer