Appleweetjes

Nieuwe iPhones misschien al voorzien van USB-C

Apple zou overwegen om de nieuwe iPhones te voorzien van USB-C. Momenteel gebruiken de iPhones nog een Lightning poort.

Het is alleszins niet de eerste keer dat dit gerucht naar boven komt maar volgens Mac Otakara is Apple er wel degelijk mee bezig. Het is echter nog maar de vraag of deze transitie gebeurt in 2019 of een jaar later. Ontwerpers zouden hebben meegedeeld dat het project nog niet in zijn eindfase zit.

MacBooks van Apple zijn al een tijdje voorzien van USB-C. Ook de nieuwste iPad Pro heeft er één gekregen. Het klinkt dus logisch dat binnenkort alle toestellen deze aansluiting zullen krijgen.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer