Appleweetjes

Smart Battery Case eindelijk beschikbaar voor iPhone XR, XS en XS Max

Er waren al een tijdje geruchten dat Apple een Smart Battery Case voor de nieuwe iPhones ging ontwerpen. Eerder bracht Apple deze al uit voor de iPhone 6/6S en 7

De belangrijkste verandering is dat de Battery Case nu draadloos oplaadbaar is en het design is lichtjes gewijzigd. Apple beloofd dat de iPhone XR met deze Battery Case een gesprekstijd heeft van 39 uur en 22 uur mobiel internet gebruik. Voor de iPhone XS Max is de gesprekstijd 37 uur en 20 uur mobiel internet gebruik. De Battery Case voor de iPhone XS levert een gesprekstijd van 33 uur en 21 uur mobiel internet gebruik.

De Smart Battery Case is voor de iPhone XR, XS en XS Max beschikbaar zwart en wit voor de prijs van 149 Euro.

Interessante weetjes

Verstuur je foto naar Apple voor de ‘Shot on iPhone’ uitdaging

aweetjes-admin-1976

Ontwikkelaars aan de slag met tweede beta macOS Mojave 10.14.5

aweetjes-admin-1976

Wat is er nieuw in iOS 12.2

aweetjes-admin-1976

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer