Appleweetjes

De waarheid achter de nieuwste geruchten van de iPhone 11

Je kan het bijna overal lezen, ook hier op Appleweetjes. De nieuwste geruchten van de iPhones blijven maar binnenstromen. Iedereen die zich een beetje analist wilt noemen heeft er wel iets over te vertellen.

De nieuwste iPhone wordt sneller, beter enzovoort. Ik denk dat iedereen wel zo’n gerucht de wereld kan insturen en met een beetje geluk neemt de media het op. Dat gebeurde ook bij Ben Geskin. Hij twitterde een verlanglijstje dat de nieuwe iPhone volgens hem zou moeten krijgen. Zo sprak hij van een Promotion display scherm (90-120Hz), 3x telefoto-lens, 4000 mAh batterij, 15W draadloos opladen en als laatste wens had hij een kleinere notch.

Het duurde niet lang of geruchtensite Weibo zag deze tweet en maakte er een artikel van dat de wereld inging met de specificaties van de nieuwe iPhone 11. Zo begon de bal te rollen en zelfs Nederlandse media nam het gerucht compleet over.

Ben Geskin kon het niet meer aanzien en tweette dan maar dat deze specificaties niet echt zijn. Iemand heeft zijn verlanglijstje als echt gezien en daarvan een artikel gemaakt.

Apple staat bekend om zijn geheimhouding. Er lekken wel eens wat details uit. Dit gebeurt zeker een paar weken voor de aankondiging maar nu is het nog echt te vroeg om gedetailleerde informatie te verkrijgen.

Zelf zullen we nog geregeld de geruchten blijven publiceren. Het zijn maar geruchten en jij als lezer weet zeker en vast wel dat de nieuwe iPhone beter wordt dan het vorige model. Echter dit gerucht is niets anders dan een verlanglijstje zoals jij en ik die ook hebt.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer