Appleweetjes

Samenwerking Ikea en Sonos leidt tot nieuwe Symfonisk smart speakers

Al in 2017 liet Sonos ons weten dat ze gingen samenwerken met Ikea voor nieuwe speakers. Op zich een slimme zet want voor veel mensen past een degelijk speaker setup niet in hun interieur. Doordat Sonos samenwerkt met een fabrikant die veel verstand heeft van interieur wordt een groot gedeelte van dit probleem meteen opgelost.

Eerder werden er al prototypes getoond maar nu is het eindelijk zover. Vanaf augustus 2019 zou er een serie speakers onder de naam Symfonisk te koop zijn in Ikea. Deze speakers passen in enkele Ikea-meubels.

De Symfonisk speakers zijn te koppelen met andere Sonos speakers en zal ook werken met Ikea’s Tradfri. Een prijs is nog niet bekend maar er wordt veronderstelt dat deze speakers iets goedkoper zijn dan speakers van Sonos zelf.

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer