Appleweetjes

Video’s: Wat kan je zoal doen met de iPad Pro

Apple heeft een serie van video’s gepost op hun YouTube kanaal dat diverse mogelijkheden toont van de nieuwe iPad Pro.

Er zijn 5 nieuwe video’s gepost. Elk ervan legt de focus elders. Zo is er één voor het ontwerp van een presentatie. Een andere video focust zich op schrijven van notities. Tips om papierloos te werken kan uiteraard niet ontbreken. De overige twee video’s leggen de focus op interieurontwerp en hoe je een podcast kan hosten.

Bekijk de video’s hieronder:

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer