Appleweetjes

Apple deelt nieuwe ‘Shot on iPhone’ video

Apple heeft op zijn Youtube kanaal een nieuwe video gedeeld dat is gemaakt met de iPhone. De video kreeg de titel ‘The Lonely Palm Tree, Samoa’ en duurt zo’n drie minuten. Steven Counts regisseerde de film en vertelt het verhaal van Eddie Siaumau, een 17-jarige atleet die woont in de Onafhankelijke staat Samoa.

Voor het ontwerp van deze video werd gebruik gemaakt van een iPhone XS, DJI Osmo Mobile 2 en een Joby Griptight Pro Video GP Stand. Al het videomateriaal werd bewerkt door gebruik te maken van de app: Filmic Pro Mobile Video.


Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer