Appleweetjes

AirPower toch niet zo snel in de winkelrekken

Misschien ben je de AirPower al volledig vergeten? Dat is niet verwonderlijk sinds de aankondiging op de Keynote van september 2017 hebben we er bijna niets meer van gehoord. Apple beloofde dat de AirPower ergens in 2018 uitkwam. Echter na de Keynote van september 2018 verwijderde Apple al de verwijzingen naar deze AirPower.

Maar er was deze week goed nieuws. We schreven dat de AirPower er snel aankomt. Maar vandaag zijn er nieuwe geruchten dat we er toch nog even op moeten wachten.

Het gerucht komt deze keer van DigiTimes. Volgens hen is Life-On Semiconductor één van de leveranciers. Zij leveren de Glass passivated package (GPP) bridge rectifier, één van de onderdelen van de AirPower. Er wordt verwacht dat de leveringen van de GPP later dit jaar fors zullen toename. Wat nu bedoelt wordt met later dit jaar is een groot vraagteken. Het zou best wel eens kunnen betekenen dat de AirPower nog niet meteen in de winkelrekken gaat liggen of misschien in een zeer beperkte oplage binnenkort beschikbaar is. Wie weet het?

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer