Appleweetjes

Apple lanceert watchOS 5.1.3

Apple heeft zonet watchOS 5.1.3 uitgebracht. Het is ondertussen de vierde update die watchOS 5 kent. watchOS 5.1.3 komt iets meer dan een maand later uit dan watchOS 5.1.2. Die update bracht toen de mogelijkheid om een electrocardiogram te maken. Spijtig genoeg is die functie enkel en alleen voor Amerikaanse modellen van de Apple Watch.

watchOS 5.1.3 bevat verbeteringen en probleemoplossingen.

Om watchOS 5.1.3 te downloaden open je de Watch app op je gekoppelde iPhone. Ga dan naar Mijn Watch – Algemeen – Software-update.

Interessante weetjes

Apple ontwikkelt nieuwe iPod Touch

aweetjes-admin-1976

Herkent binnenkort de Apple Watch vroegtijdig een beroerte

aweetjes-admin-1976

Sommige populaire apps gebruiken een analysetool om alles mee te zien

aweetjes-admin-1976

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer