Appleweetjes

‘Everyone can create’ binnenkort in het Nederlands

Het ‘Everyone Can create‘ project van Apple krijgt uitbreiding. Het lesmateriaal is nu niet enkel meer beschikbaar in het Engels maar ook in het Duits, Frans, Spaans en Italiaans. Het goede nieuws is echter dat het lesmateriaal in het voorjaar ook in het Nederlands en Zweeds beschikbaar gaat zijn.

Everyone Can Create biedt in feite een soort van lesmateriaal aan dat lesgevers eenvoudig kunnen integreren in hun lespakket. De reeks leert studenten om hun ideeën verder te ontwikkelen via tekenen, video’s, foto’s en muziek op de iPad.

Everyone Can Create is verkrijgbaar in Apple Books sinds oktober 2018 en is al bijna 100.000 keer gedownload volgens Apple.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer