Appleweetjes

iPhone XI schittert in concept-video

Geruchten over de nieuwe iPhone vind je overal. Door het nieuwe design van de iPad Pro kan het best wel eens zijn dat Apple die kenmerken aan de nieuwe iPhone ook gaat geven. Zo dacht ook de ontwerper van deze nieuwe concept-video van de iPhone XI.

De video toont verder een iPhone die is voorzien van 3 camera’s, een kleinere notch en een vingerafdrukscanner achter het scherm.

Interessante weetjes

Nieuwe concept-video toont iPhone XI in actie

aweetjes-admin-1976

Huawei medewerkers gestraft die iPhone gebruikte tijdens oudejaarsavond

aweetjes-admin-1976

Apple maakt geen winst met Apple TV en verkoopt HomePod met verlies

aweetjes-admin-1976

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer