Appleweetjes

AirPods als je nieuwe gezondheidscoach

De AirPods zijn Apple’s draadloze oordopjes. Ze zijn beschikbaar sinds december 2016 en ze zijn best succesvol te noemen. We weten dat Apple al aan een nieuwe generatie werkt, maar veel informatie is daar nog niet van bekend. Een draadloze oplaadcase dat samenwerkt met de AirPower en de functie ‘Hé Siri’ staat sowieso op de planning.

DigiTimes beweert dat ze via hun bronnen hebben vernomen dat de nieuwe Apple AirPods in de eerste helft van 2019 gaat uitkomen. Hun bron vermeldt ook dat er diverse gezondheidsfuncties in de oordopjes verwerkt zullen worden. Wat hiermee exact wordt bedoelt is nog onduidelijk. Er waren al eerder geruchten van biometrische functies die de AirPods gaat krijgen maar exacte details ontbreken.

De nieuwe generatie van de AirPods zal dus een grotere update zijn dan eerder verwacht.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer