Appleweetjes

Verstuur je foto naar Apple voor de ‘Shot on iPhone’ uitdaging

Apple organiseert een ‘Shot on iPhone’ uitdaging en vraagt hierbij aan iPhone gebruikers om hun beste foto’s in te dienen.

Foto’s kan je indienen via Instagram of Twitter met de hashtag #ShotoniPhone. Via Weibo moet je de tag #ShotoniPhone# toevoegen en het gebruikte iPhone model in de beschrijving plaatsen. Als sociale media niet je ding is, kan je jouw foto per mail versturen naar shotoniphone@apple.com. Als bestandsnaam gebruik je de volgende syntax: ‘voornaam_achternaam_iphonemodel’.

Foto’s indienen kan nog tot 7 februari 2019 23u59 PST. De minimum leeftijd om deel te nemen is 18 jaar.

Daarna zal een jury van 11 mensen waaronder Phil Schiller 10 winnende foto’s selecteren. De winnaars zullen op 26 februari op de hoogte gebracht worden. De winnende foto’s worden getoond op reclameborden in gans de wereld, Apple Stores en de sociale media accounts van Apple.

Het volledige deelnamereglement kan je hier lezen.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer