Appleweetjes

Apple promoot Apple Pay Cash met nieuwe video’s

Apple Pay staat de laatste dagen nogal in de belangstelling. Apple’s eenvoudige betaalmethode rolt langzaam maar zeker verder uit in België. Zo komt de dienst binnenkort naar Spanje, Tsjechië en Slowakije. Sinds eind 2018 is Apple Pay beschikbaar in België voor klanten van de BNP Paribas Fortis-groep.

Maar we zouden nog vergeten dat Apple naast Apple Pay ook Apple Pay Cash heeft. Dit is een betaaldienst dat werkt in iMessage. Hiermee kan je eenvoudig betalingen realiseren tussen je contactpersonen. Het geld dat je ontvangt komt in je wallet, een soort van virtuele bankkaart. Het geld kan je nadien gebruiken bij ondersteunende diensten zoals apps, online winkels,… Je kan het zelfs doorsturen naar andere contactpersonen of gewoon op je bankrekening laten storten.

Echter is deze dienst voorlopig enkel beschikbaar in Amerika. Apple Pay Cash is de laatste tijd wel al eens opgedoken voor sommige gebruikers in Canada en Australië. Dit suggereert dat Apple de dienst tracht uit te breiden naar andere landen. Apple Pay Cash bestaat al sinds iOS 11.2

Om de dienst nog wat meer te promoten heeft Apple op zijn Youtube kanaal drie nieuwe video’s gepost.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer