Appleweetjes

Apple’s draadloze koptelefoon komt eraan

Er zijn mensen die het verschrikkelijk vinden dat de 3,5 mini audio jack zo goed als verdwenen is bij de nieuwere smartphones. Je bent dan zo goed als aangewezen op draadloze koptelefoons. Gelukkig is er genoeg keuze. Apple heeft al een heel assortium zoals de AirPods waar dit jaar een nieuwe generatie van uitkomt en met het merk Beats is er keuze zat.

Volgens Bloomberg is Apple echter bezig met het ontwikkelen van een koptelefoon die het Apple logo draagt en niet het logo van Beats . De nieuwe koptelefoon is een goede aanvulling op de AirPods. Niet iedereen is fan van deze kleine oordopjes. De nieuwe koptelefoon zou in de tweede helft van dit jaar uitkomen.

Draadloze koptelefoons worden wel populair. Ook Sonos is ermee bezig. De focus bij hen ligt vooral op kwaliteit en integratie van verschillende streaming diensten en digitale assistenten. De hoofdtelefoon van Sonos kunnen we echter pas volgend jaar verwachten.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer